23948sdkhjf

Edströms Maskin får ny försäljningschef

Det är ett stort år för Edströms, både 75-års jubileum och ny försäljningschef, det finns mycket att fira.

Det blir Adam Asplund som tillträder som ny försäljningschef, det skriver aktuell produktion.

– Det känns jättekul att få jobba närmre med alla våra spännande varumärken. Vi är redan ett välsmort gäng med mycket kunskap inom de olika nischerna. Så det känns väldigt spännande och jag är väldigt taggad att få komma igång med 2023, säger Adam Asplund till sidan.

Adam har varit verksam inom organisationen sedan 2016, tidigare som säljare med ansvar för automationslösningar på Edströms Maskin. Universal Robots och deras robotlösningar är en del av han expertis.

Det är ett stort år för Edströms då företaget även firar 75 år. I början av Edströms år fokuserade de på att sälja begagnade maskiner, men idag ligger de i framkant som återförsäljare av branschens främsta varumärken och produkter.

– Vi kommer såklart fira ordentligt, med en riktigt stor intern fest på västkusten som kommer bli en riktigt kul kväll tillsammans med gänget. Mot kund ska vi bli ännu bättre på att visa upp bredden i vår produktportfölj. För att skapa nya möjligheter för våra kunder att ta nästa steg i marknaden, berättar Adam.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109