23948sdkhjf

De blir mässansvariga för produktionsmässan

Elmia Produktionsmässor, som bland annat inrymmer mässan Polymer, kommer ha två nya mässansvariga när den arrangeras den 14–17 maj 2024.

Mikael Ström och Bengt Johansson kommer att dela på ansvaret för de sex industrimässorna. Under fyra dagar i maj 2024 är målsättningen att samla i princip alla branscher inom svensk tillverkningsindustri under ett och samma mässparaply - Elmia Produktionsmässor i Jönköping. 

Mikael Ström har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och har erfarenhet av produktion från ett flertal av de områden som produktionsmässorna täcker. Ström kommer ha huvudansvaret för mässorna Verktygsmaskiner, Plåt och 3D.

Bengt Johansson kommer vara huvudansvarig för mässorna Automation, Polymer och Svets- och Fogningsteknik. Johansson har en mångårig erfarenhet från såväl Produktionsmässor som Subcontractor och kommer närmast från tjänsten som säljansvarig för just Produktionsmässor.

– Mässorna under Elmia Produktionsmässor är viktiga mötesplatser för nya idéer och ny kunskap för framför allt den svenska tillverkningsindustrin. Vi står inför en spännande framtid med stora utmaningar kring energi, hållbarhet och en snabb teknikutveckling, vilket kommer att återspeglas under mässorna nästa år, säger Bengt Johansson i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Lucid säger upp 1 300 anställda
Lyckades vända skutan
Efter storvarslet: Bara 23 anställda kvar på Nevs
Energiföretagen är kritisk mot nedläggning av branschskolor
Schaeffler bekämpar förfalskade produkter
AGAB levererat verktygsväxlingsutrustning till Thule Group
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Process Nordic
UochD

Sänd till en kollega

0.125