23948sdkhjf

Första gigafabriken i sitt slag för additiv tillverkning

Porsche Consulting kommer att designa Sakkus första gigafabrik som kommer med hjälp av additiv tillverkning tillverka litium-metall- och solid-state batterier

I ett pressmeddelande framgår det att batteritillverkaren Sakuu har ingått ett samarbete med Porsche Cosulting för att bygga en gigafabrik.

Porsche Consulting kommer att designa Sakuus, första i sitt slag, gigafabrik för additiv tillverkning för kommersiell produktion av 3D-tryckta litium-metall- och solid-state-batterier.

– Vi är glada över att bli en integrerad del av Sakuus resa när det börjar bygga gigafabriker som bryter mot alla normer inom kommersiell energitillverkning. Deras banbrytande och skalbara additiv tillverkningsmetod kan ge otrolig innovation till stora industrier som går över till nya energilösningar - bilindustrin och mer, säger Gregor Harman, vd för Porsche Consulting, Nordamerika i pressmeddelandet.

Med hjälp av Porsche Consultings expertis inom storskalig fabriksdesign, särskilt inom bildindustrin, kommer de designa Sakuus gigafabriker där hållbardesign kommer prioriteras, samtidigt som de maximerar tillverkningseffektiviteten som kan replikeras effektivt över platser runt om i världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127