23948sdkhjf

Note ökar försäljning till industri kund - från 50 till 200 miljoner

På grund av kunders ökade efterfrågan står Note inför en kraftig ökning av såväl tillverkning som leveranser.

I ett pressmeddelande meddelar kontraktstillverkaren Note att efterfrågan från en mångårig stor industrikund ”utvecklats mycket starkt”. Det innebär att produktionstaken för Note ökar markant och även försäljningen till kunden.

I fjol uppgick försäljningen till kunden till cirka 50 miljoner kronor. På grund av de ökade trycket bedömer Note att försäljningen till kunden kommer uppgå till minst 200 miljoner kronor.

– Note växer framgångsrikt med nya kunder och genom utökade samarbeten i vår starka kundbas. Viktiga faktorer för kunderna är vår metodiska satsning på att säkerställa hög kvalitet och leveransprecision i våra tjänster. Det är mycket glädjande att vi fortsatt får förtroendet att vara kundens produktionspartner inför den kraftiga tillväxt som nu inletts. Jag bedömer att denna affär kommer att vara en av våra absolut största redan under 2023. Och tillsammans med kunden ser vi förutsättningarna som mycket goda att avsevärt växa affären även under kommande år, säger Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095