23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

C & K Johansen A/S, Denmark

CK Deep Drawing har en stor och modern maskinpark  inom avancerad plåtbearbetning och efterbearbetning. Vi har hög grad av automatisering, hög kvalitet och snabb leverans.
 
Solid och kvalitetsbeprövad

Sedan 1910 har CK Deep Drawing varit en stabil, trovärdig och kvalitetsmedveten partner för den internationella och danska industrin. 2004 etablerade vi oss i Vietnam, som nu är en del av företaget. Vi arbetar med metallbearbetning inklusive djupdragning, stansning, laserskärning, valsning och robotsvetsning, som våra huvudområden, och vi har en stor och modern maskinpark, som ger en "state of the art" prestanda inom avancerad plåtbearbetning och efterbearbetning. .
 
Vi ser det ständigt som vårt ansvar att säkerställa att våra kunder får den mest ändamålsenliga och innovativa produktionen. Det är så vi gör framsteg och vi är mycket medvetna om att det aldrig är nyttigt att vila på lagrarna och göra "som vi brukar".
 
Jämställdhet med engagemang

Bara med ett välfungerande team kan det gå upp i en högre enhet. Därför arbetar vi med jämställdhet och medarbetarutveckling. Vårt stabila team arbetar engagerat och lösningsorienterat i förhållande till den enskilda kunden. Alla kunder har en personlig kontaktperson hos oss som kan de enskilda produkterna i detalj.
 
Hållbarhet är viktigt för oss. Vi har stort fokus på balansen mellan hållbarhet och effektivitet och lyckligtvis går de två sakerna ganska bra hand i hand när produktionen planeras förnuftigt.
 
Våra värderingar

Vi arbetar med stor omsorg, engagemang och ständig vilja att lära oss för att säkerställa våra kunder de bästa lösningarna. Det goda samarbetet är en av våra hörnstenar och en tydlig och kompetent dialog mellan oss och kunden genom hela processen är viktig. Vi ser våra kunder och leverantörer som partners och vi löser uppgifterna tillsammans.
 
Vi har alltid betonat långsiktiga relationer som bygger på ömsesidigt förtroende och ansvar och har kunder som följt oss i många år.

Möt oss på www.ckdeepdrawing.se

C & K Johansen A/S, Denmark
Kærgårdsvej 5
8700 Horsens
Danmark
VAT nummer: DK73205328
P nummer: 1002395165
19
ISO 9001:2015

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.048