23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Migatronic Automation

Migatronic Automation har sedan 1985 förbättrat den nordeuropeiska metallindustrins konkurrenskraft med automatisering av alla former av svetsprocesser – vare sig det är automatisering med robotar, automater eller andra speciallösningar.

I Aabybro i Nordjylland, Danmark har vi samlat hela expertisen på ett ställe: Utveckling och konstruktion, produktion, försäljning, test, lager, service och utbildning av användarna – I Mölndal har vi vårt svenska försäljnings- och servicekontor.

Detta säkrar de genomtänkta automatiseringslösningarna och ger en löpande produktutveckling, där vi arbetar i ett tätt samarbete med bl.a. FANUC Robotics. Vi har riklig tillgång till expertis om svetsning hos vårat modersällskap Migatronic A/S, som är en av Europas ledande svetsmaskintillverkare

Robotar
Vi har i flera år använt robotar från Fanuc Robotics som är världens största producent av robotar och servomotorer. Vår robotsvetsanläggning är i hög grad baserad på "RoBox Modular Concept", som är ett flexibelt modulkoncept med otaliga kombinationsmöjligheter. Robotcellerna kan därför anpassas och utbyggas helt efter kundernas behov.

Vi förhandlar följande agenturer:

• FANUC: Svets- och hanteringsrobotar samt styrningar
http://www.fanucrobotics.de
• ARO: Motståndssvetsning, maskiner och svetstänger
http://www.aronet.com
• IDEAL: Maskiner och anlägg till punkt- och stuksvetsning
http://www.ideal-werk.de

Automater
Vi har ett omfattande och genomprövat program av

• Långsömsautomater
• Rundsömsautomater

Vi kan också erbjuda specialautomater som vi tillpassar en automat eller "skräddarsyr" en helt ny typ automat till föremålet.

Se mer om automatisering av svetsprocessen på http://www.migatronic-automation.se

Standardprodukter
Migatronic Automation erbjuder ett omfattande program av standardprodukter som är speciellt utvecklat till de stigande kraven från industrin, med hänsyn till svetskvalitet, hastighet, flexibilitet och minimering av produktionsomkostnader. Här kan bl.a. nämnas svarvborde, svetstraktorer, trådframförningar, styrningar samt naturligtvis reservdelar och tillbehör till hela programmet. Läs mer på www.mashop.dk

Migatronic Automation
Nääs Fabriker,
Mellersta Fabriken Plan 4
448 50 Tollered
Sverige
VAT nummer: SE5564450103
ISO 9001

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.035