23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Sunfab Hydraulics AB

Sunfab utvecklar, tillverkar och säljer hydraulpumpar och motorer för mobila applikationer

Bolaget Sunfabs rötter går tillbaka till Sundins Fabriker, ett familjeföretag som grundades för så länge sedan som 1925 och som under många år med framgång tillverkade skidor. Den första kranen byggdes 1947 av HIAB, ett fristående företag. Tiden gick och kraven på större kapacitet ökade och 1954 utvecklades den hydraulpump som lade grunden till det nya företaget Sunfabs kommande framgångar.

Nu för tiden förser Sunfab Hydraulics AB sina kunder med några av världens mest sofistikerade produkter inom sin nischmarknad - produkter som uppfyller stränga kvalitets-, miljö och säkerhetskrav och som erbjuder funktionella lösningar.

Våra driftsäkra hydraulpumpar och motorer genomgår tester i eget labb och provceller i produktion. I vår toppmoderna produktionsanläggning arbetar erfarna NC-operatörer och servicetekniker.

Vi är övertygade om att det är vår långa och gedigna erfarenhet av tillverkningen som ligger till grund för vår framgång. Därför tillverkar vi själv alla viktiga komponenter i våra produkter. På så vis säkerställer vi att de håller högsta klass, både vad gäller kvalitet och prestanda.

Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfabs produkter tillverkas i företagets egen fabrik. Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, USA och Malaysia. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen.

Sunfab Hydraulics AB
Box 1094
824 12 Hudiksvall
Sverige
VAT nummer: SE5560569765
90-110
ISO 14001, ISO 9001, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.062