23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Dan Hill Plast A/S

dan hill plast A/S
dan hill plast A/S är med sina 50 års erfarenhet av formgjuten plast marknadsledande när det gäller metoder, teknologi och material för att utveckla och producera exakt det kunderna efterfrågar.

Experterna på dan hill plast A/S samarbetar med kunder och industridesigners kring innovation och utveckling av komplexa ämnen till tekniska och industriella föremål. Den know-how, som är uppbyggt i många år, samt vår proffessionella rådgivning värdesätter kunder och samarbetspartner eftersom det leder till en effektiv och problemfri produktion.

Utvecklingsteamen skapas individuellt till varje uppdrag, så att våra medarbetares kompetensområden utnyttjas maximalt för att lösa uppgiften på bästa sätt för alla parter.

Kvalitet är en hjärtefråga hos dan hill plast A/S, därför arbetar vi kontinuerligt med att optimera och förbättra kontrollen för att uppfylla våra kvalitetskrav.

Med fokus på detaljer för helheten

Utöver lösningar av individuella upplagor så utvecklar, producerar och marknadsför dan hill plast A/S ett stort sortiment av specialprodukter som fått världsomspännande uppmärksamhet för sin kvalitet, hållbarhet och funktion, se bl.a DAN-FENDER, som är ett erkänt kvalitetsmärke i den internationella marinmiljön. Erkännandet betyder mycket för dan hill plast A/S, och det är en marknadsposition vi avser att behålla och stärka framöver.

Dan Hill Plast A/S
Hornsyld Industrivej 37
8783 Hornsyld
Danmark
VAT nummer: DK19844692
20-49
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.094