23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

KYOCERA Fineceramics Nordics AB

KYOCERA Fineceramics Nordics AB i Stockholm är försäljningsföretaget i Nordeuropa för keramiska produkter producerade av KYOCERA-gruppen, främst KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH i Mannheim samt KYOCERA Fineceramics Precisions GmbH i Selb. Företaget grundades 1972 och har en lång historia, stor kompetens, god kundservice och hög produktkvalitet. Våra kontor i Stockholm, Sverige och Naestved, Danmark har ett pålitligt och erfaret ingenjörs- och försäljningsteam i Norden för att serva våra kunder och marknader.


Vi ser oss själva som en partner i utvecklingen av högpresterande keramiska produkter och lösningar, som ger våra kunder mervärde och säkerställer deras teknologifördelar. Vårt team har omfattande rådgivning om val av rätt keramiska material, produktdesign och projektledning från utvecklingsstadiet till prototyptillverkning och till serieproduktion.


Med mer än 150 års erfarenhet av keramtillverkning erbjuder vi en rad innovativa lösningar för många branscher, såsom systemkomponenter för high-tech applikationer inom elektroteknik och sensorteknik, maskinteknik, analysinstrument, medicinteknik och halvledarteknik samt laboratorieteknik. Inom området keramik-till-metall-kombinationer är vi med vårt kunnande internationellt ledande.


Företaget grundades 1863 i Mannheim som ett tegelbruj, känd som Deutsche Steinzeug och senare som Friedrichsfeld GmbH. Affärsområdet Ceramics fortsatte sin framgångsrika utveckling efter 1993 under namnet och varumärket FRIATEC GmbH. Sedan september 2019 är vi en del av KYOCERA-gruppen, ett världsledande keramik- och teknikföretag.

KYOCERA Fineceramics Nordics AB
Jan Stenebecks Torg 17
164 40 KISTA
Sverige
VAT nummer: SE5592150030
5
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031