23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

AFRY´s Test & Qualification Center

Välkommen till AFRY's Test- och Kvalitetscenter i Borlänge – din pålitliga partner för testning, verifiering och certifiering av svetsare (och inom kort även svetsprocedurer).

Vi har eget labb i Borlänge där mestadels av våra tester och verifieringar görs.

Vi värnar om oberoende, opartiskhet och integritet inom vår ackrediterade verksamhet och erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive mekanisk provning, oförstörande provning, klimat- och miljötålighetsprovning samt svetsprovning. Allt detta finner du hos AFRY´s Test & Kvalitetscenter i Borlänge.

Vi bedriver ackrediterad verksamhet som oberoende och opartiskt utför tjänster inom både provning och certifiering, allt enligt särskilda regelverk och standarder. Inom vår provningsverksamhet utför vi både ackrediterad och ej ackrediterad provning, alltid med fokus på opartiskhet och oberoende, i enlighet med gällande krav i ISO 17025 och våra interna policys.

Vår certifieringsverksamhet tar oberoende och opartiska beslut gällande certifiering av svetsare, och följer krav enligt ISO 17024 och våra interna policys. För att läsa mer om vår tillvägagångssätt, besök https://afry.weldward.com.

Vi riskbedömer och följer upp verksamhetens oberoende och opartiskhet kontinuerligt, och vår certifieringsverksamhet utvärderas även kontinuerligt av en styrande nämnd med externa ledamöter i majoritet.

AFRY är en ledande europeisk aktör med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Tillsammans med våra 17 000 experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, arbetar vi för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

AFRY´s Test & Qualification Center
Forskargatan 3
781 70
Borlänge
781 70 Borlänge
Sverige
VAT nummer: SE5562248012
EN 1090-1, ISO 17024, ISO 17025, PED, SS-EN 1090
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047