23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Erbjuds

Intercut servar människor och deras maskiner

Förfallodatum
den 5 juli 2030

Vår helhetsåtagande och servicenivå är ett starkt skäl att välja oss som maskinleverantör.

Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest kostnadseffektiva alternativen. Vi erbjuder utbildning, reparationer, maskinservice och full service. För oss är det viktigt att du kan utnyttja dina maskiner maximalt för att få ökad effektivitet och produktivitet. Vi skräddarsyr efter dina behov och utbildar din personal på plats efter maskininstallationen.

Vi tar ett helhetsgrepp om din maskininvestering. Vår kunskap och kunnande garanterar dig en högkvalitativ projektledning och service. Tveka inte att ta kontakt med oss när ni behöver hjälp.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med serviceavtal för er maskinpark. Ett serviceavtal ger bland annat högre prioritet vid akuta stopp och rabatt på timdebetitering och reservdelar. Våra vanligaste avtal är uppdelat i tre delar där ni väljer de delar som passar er:

  • Support:
    Hjälp med handhavande, felsökning, justeringar och tips i produktionen via telefon, mail och team viewer.
  • Maskinservice:
    Denna del gäller genomgång av maskinerna enligt en av maskintillverkaren och/eller Intercut Sverige AB framtagen checklista. Vi planerar in detta tillsammans med er på ett givet intervall. Underhållet innefattar kontroll av maskinens status, justeringar, rengöring, smörjning byte och tillhandahållande av nödvändiga förslitningsdetaljer.
  • Mjukvaruuppdateringar:
    Ha alltid tillgång till den senaste och bästa versionen av er beredningsmjukvara från våra leverantörer via nedladdning från vår hemsida. Nya versioner innehåller nya funktioner och eventuella buggfixar. Vid varje tillgänglig uppdatering skickas information ut med vad som är nytt samt hur man går till väga för att ladda ner och uppdatera mjukvaran.

Läs mer om vår Serviceavdelning

Intercut Sverige AB
Box 8026
Besöksadress: Orrvägen 26-28
192 08 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564367430

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078