23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Laserbehandlingar på huden ger farlig laserrök

Förfallodatum
den 31 oktober 2023
Skick
Ny

Den laserrök som uppstår vid laserbehandlingar på hud är en hälsorisk för både patienten och den medicinska personalen. Saknas ett utsug- med filtersystem så andas man in en bakterieblandning av fint damm och frätande aerosol. Det bli små partiklar som måste fångas upp i ett filter och vid sådan laserrök räcker det inte med endast ett munskydd.

Bakterieblandningen av fint damm och aerosol bygger även upp ett fast och vidhäftande lager av föroreningar som lägger sig i omgivningen och på instrumenten som gör att de långsamt förstörs. Laserröken måste därför fångas upp och elimineras. Det måste ske direkt vid källan där laserröken uppstår. 

Vi på SOLECTRO AB är återförsäljare för ULT som är specialiserade på att ta fram utsug med särskilt anpassade filter för många olika arbetsmiljöer och de har utvecklat utsuget MED JUMBO 2.0 för just denna typ av laserrök. Utsuget MED JUMBO 2.0 är ett lätthanterligt och mobilt utsug som har särskilt anpassat filtersystem för laserrök som uppstår vid laserbehandling på hud. Sugkraften kan enkelt justeras (steglöst) så att det kan anpassas efter vilken behandling som utförs. MED JUMBO 2.0 har en indikator som visar när filtret är fullt och behöver bytas. Det är lika lätta att byta filterkassett i en MED JUMBO 2.0 som det är att byta filter i en dammsugare - nästan enklare. 

Utsuget MED JUMBO 2.0 har lättrullande hjul och ett teleskophandtag som gör det enkelt att flytta det med sig mellan olika arbetsstationer. Utsuget kan enkelt placeras nära källan med rätt utsugsarm och munstycke. Utsuget MED JUMBO 2.0 fungerar utmärkt för laserbehandlingar på skönhetssalonger, sjukhus, djursjukhus, tandläkare mm.

Exempel på vanliga område där MED JUMBO 2.0 används:

- Dermatologi
- HF-operation
- Oftalmologi
- Tandvård
- Anestesi
- Veterinärmedicin etc.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.093