23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Multifunktionell skärmaskin ELEMENT 400

Förfallodatum
den 8 augusti 2030
Skick
Ny
Tillverkare
Messer Cutting Systems
Modell
Plasmaskärmaskin ELEMENT 400

ELEMENT 400 är en multifunktionell skärmaskin för termisk skärning (gasskärning, plasmaskärning, laserskärning, fasskärning etc), och andra bearbetningsprocesser, för serie- och specialproduktion med fokus på perfekt skärning och bearbetning.

Mångsidighet och effektivitet värderas mycket högt, också i industriell miljö, detta för att kunna möta nuvarande och framtida krav. Messer Cutting Systems GmbH från Groß-Umstadt har nu skapat ett alltomfattande maskinpaket och den mest innovativa skärlösningen, ELEMENT. Den nya skärmaskinen har en ny design med hög flexibilitet, precision och produktivitet.

 Det finns många leverantörer av skärsystem på marknaden, men bara de som kan presentera innovativa koncept kan lyckas. Därför möter Messer Cutting Systems GmbH, som lösningsleverantör, marknadens krav i sökandet efter allt bättre lösningar för kunderna. Detta har resulterat i den flexibla maskinplattformen ELEMENT: Den kombinerar hög produktivitet med precision, individuell konfiguration och uppdateringar. Således kan användarna också möta framtida krav och dessutom uppnå konkurrensfördelar.

 "Vi har utvecklat den nya ELEMENT-plattformen för att erbjuda våra kunder ännu fler möjligheter och flexibilitet, för att konfigurera alla sorters skärprocesser exakt efter deras individuella krav", betonar John Emholz, VD och koncernchef för Messer Cutting Systems Group. Dessutom ingår den senaste tekniken i alla komponenter – för ökad produktivitet, förbättrad skärkvalitet och kortare ställtider.

Läs mer: Element 400, Ett banbrytande skärsystem

Intercut Sverige AB
Box 8026
Besöksadress: Orrvägen 26-28
192 08 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564367430

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047