23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Rostfria stålprofiler - Skräddarsydda lösningar för era projekt

Förfallodatum
den 4 december 2024
Skick
Ny
Tillverkare
Welser

Välkommen till Welser Profile, er dedikerade partner för rullformning av stål och skapande av skräddarsydda profiler som möter era unika behov. Med över 90 rullformningslinjer och mer än 40 års närvaro på den nordiska marknaden strävar vi efter att leverera högkvalitativa stålprofiler som kombinerar imponerande motståndskraft mot korrosion, hög hållbarhet och estetisk tilltalande yta.

Expertis och Innovation: Vår expertis och erfarenhet inom att skapa avancerade profiler placerar oss i framkant på marknaden. Vi erbjuder över 2,400 medarbetare och produktionsenheter i både Europa och Nordamerika för att säkerställa effektiv rullformning av stålmaterial med minimal miljöpåverkan. Vi har dedikerat oss åt att använda besparingsmöjligheter och övergången till förnybar energi, vilket illustreras av våra ISO 14001- och ISO 50001-certifierade miljö- och energihanteringssystem.

Miljövänlig Produktion: Vår produktionsprocess är inte bara effektiv utan också miljövänlig. Vi transportar råvaran från vårt huvudkontor i Österrike till produktionen med tåg, och vi använder elektriskt drivna truckar, laddade med solenergi från vårt eget tak, för lossning av stålet.

Teknisk Experthet: Med en imponerande arsenal av teknologier, inklusive induktions- och lasersvetsning, stansning, bockning, prägling, med mera, erbjuder vi innovativa profillösningar. Vår egen verktygstillverkning och -konstruktion säkerställer snabba ledtider och skräddarsydda lösningar.

Fakta om Welser idag:

  • Över 90 rullformningslinjer med upp till 60 omformningssteg
  • Över 2,400 medarbetare
  • Godstjocklek 0,3 – 8,2 mm och en plåtbredd upp till 1,000 mm
  • Profillängd upp till 27 meter
  • Tillverkning på orter i Europa och Nordamerika
  • IATF 16949:2016 certifierade

Nordisk Närvaro: Vi har varit närvarande på den nordiska marknaden sedan 1978 och har genom åren levererat över tusen individuella profiltvärsnitt och skräddarsydda lösningar till Sverige och övriga nordiska länder.

Kontakta Oss: Oavsett om ni söker komplexa geometrier eller standardprofiler är vårt mål att hjälpa er förverkliga era projekt. Kontakta oss för ytterligare information på www.Welser.com.

Sökord: Magnelis, Rostfritt, Profiler, Delar i stål, Miljö.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Sänd till en kollega

0.047