23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Optimerad rullformning

Förfallodatum
den 2 januari 2025
Skick
Ny
Tillverkare
Welser

Dyk in i framtidens tillverkningsvärld med Welser, där optimerad rullformning är en av våra styrkor! Vi står i spetsen för innovation och precision när det gäller att skapa skräddarsydda stålprofiler som överträffar förväntningarna.

Vår expertis sträcker sig bortom det konventionella – vi erbjuder enastående optimerad rullformningsteknik som inte bara levererar högkvalitativa stålprofiler utan också möjliggör effektivitet och hållbarhet. Med över 90 rullformningslinjer och upp till 60 omformningssteg tar vi tillverkningen till en helt ny nivå.

Welser är inte bara Europas ledande tillverkare av rullformade specialprofiler; vi är pionjärer inom industrins framkant. Våra dedikerade över 2 400 medarbetare arbetar med avancerad produktion, automation och utveckling för att säkerställa att varje stålprofil uppfyller högsta standard.

Vår optimerade rullformning möjliggör skapandet av profiler med godstjocklek från 0,3 till 8,2 mm och en imponerande plåtbredd upp till 1 000 mm. Profillängder på upp till 27 meter ger utrymme för kreativitet och anpassning. Vi erbjuder inte bara stål; vi rullformar även rostfritt stål och andra metaller med precision och noggrannhet.

Vår teknik inkluderar induktions- och lasersvetsning, stansning, bockning, prägling och mycket mer. Vi har också en egen verktygstillverkning och -konstruktion, vilket säkerställer snabba ledtider och skräddarsydda lösningar.

Optimera din tillverkning och överträffa förväntningarna med Welser. Besök vår hemsida www.welser.com för att utforska vårt omfattande utbud och kontakta oss för att diskutera hur vi kan ta din produkt till nästa nivå med vår optimerade rullformningsteknik.

Mer information om optimerad-rullformning hittar du här!

Sökord: profiler, stål, optimerad rullformning, innovation, precision, teknik.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Sänd till en kollega

0.095