23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kompetensomställning för Fordonsindustrins Framtid

| Medlemsnyhet | Företag FKG

FKG har tillsammans med Göteborgs stad, Arbvux samt Veldi Kompetens tagit fram en film om varför det är så viktigt med kompetensutveckling. Vi har även tagit fram relevanta digitala gratisutbildningar för att ni ska kunna göra något åt det!

Är du fortfarande tveksam till att utbilda dig inom eller utanför ditt kompetensområde? Lyssna till några av branschens mest insatta röster om vikten av att kompetensutveckla dig NU. Vår industri är mitt uppe i en omfattande omställning där vi går mot elektrifierade, autonoma och uppkopplade fordon. Det är inte bara produkten som kommer ritas om, det är hela infrastrukturen.

Sverige har alltid varit ett fordonsland att räkna med och för att kunna fortsätta hålla oss så konkurrenskraftiga så är det viktigt att vi har relevant kompetens. Framtiden kommer kräva nya egenskaper av oss, så som nyfikenhet och en vilja att vara aktuellt uppdaterad.

FKG, Göteborgs stad och Veldi kompetens vill göra det enklare för er att hitta och tillgodogöra er relevanta utbildningar för att ni ska kunna hålla er själva och företagen ni jobbar på fortsatt starka och konkurrenskraftiga. I denna film får du en möjlighet att lyssna till varför det är så viktigt att du faktiskt tar vara på denna möjligheten.

Du hittar de tre utbildningar vi har tagit fram HÄR samt en samlad lista över externa utbildningar HÄR.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
FKG

Lindholmspiren 3
417 56 GÖTEBORG
Sverige
FKG

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.192