23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axelent satsar på produktgruppen Trådstegar i Axelent Wire

X-Tray®, Axelents egna varumärke för trådstegar, har marknadens bredaste soritment, både avseende material och funktion.

X-Tray® kommer numera produceras, lagerhållas och säljas via Axelent Wire Tray AB. Bolaget kommer att vara placerat i Hillerstorp och affären kommer att flyttas från Axelent AB till Axelent Wire Tray den 1a september 2022. Jonatan Liljedahl är ny VD för bolaget och kommer närmast från Rosti Group, där han var Försäljningschef för Norden.

Jonatan Liljedahl, VD Axelent Wire Tray AB
”Det är med stor ödmjukhet och spänning som vi formar en ny organisation som i sin helhet kan fokusera på produkterna inom Axelent Wire Tray. Det blir ett renodlat produktions- och försäljningsbolag som kan dra nytta av resurserna inom Axelent Group vilket skapar en väldigt effektiv struktur. Produkterna inom bolaget har en stor potential där målet är att förbättra kundupplevelsen för befintliga kunder samtidigt som vi kan attrahera nya kunder att ta del av en av marknadens bästa produkter inom sitt område.

Axelent är ett fantastiskt fint bolag med en stabil ägarstruktur som tar stort samhällsansvar och det ska bli roligt att få utveckla Axelent Wire Tray inom Axelent”.  

Mats Hilding, Styrelseordförande Axelent Group
”Med de fantastiska fördelarna med X-Tray är potentialen för produkt-
sortimentet enorm och jag tror att beslutet att investera i X-Tray är helt rätt. Förutsättningarna till en kraftig försäljningstillväxt både bland nya såväl befintliga kunder är mycket goda.  Axelent Wire Tray (AWT) blir ett eget bolag men en del av  Axelent koncernen vilket ger en stabilitet och trygghet både för kunder och anställda där AWT har tillgång till de koncerngemensamma funktionerna och därmed tillgång till ett väl fungerande ramverk.

Jag önskar Jonatan Liljedahl välkommen som ledare för Axelent Wire Tray, tillsammans med sitt team kommer han att ta AWT in i framtiden”.

 

Axelents kabelstegar har utvecklats för smart, snabb och enkel montering. Kabelförläggningssystemet är en premiumprodukt som uppfyller de högt ställda kraven på kabelförläggningssystem enligt IEC 61537. Vårt system är enkelt och flexibelt att använda och tack vare marknadens längsta konsolavstånd får du en kostnadseffektiv lösning med få delar och smidig montering. 

www.axelentwiretray.se

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Karin Sandén Ahlqvist
karin.sanden@axelent.se

Sänd till en kollega

0.031