23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR´s SUMOCHAM-familj för hålbearbetning växer

ISCAR SUMOCHAM fortsätter att utökas för fler möjligheter inom hålbearbetning

SUMOCHAM är ISCAR´s borrfamlij bestående av löstoppsborrar i Ø4-32.9 mm. Borrhuvudena finns i en mängd olika varianter avsedda för olika applikationer och material. SUMOCHAM kännetecknas av ett revolutionerande inspänningssystem som möjliggör snabba skärbyten och ökad produktivitet tack vare lång livslängd. Nu utökas utbudet ytterligare genom nedan nyheter.

IHP – Ett helt nytt SUMOCHAM-borrhuvud för icke-legerade stål och kolstål
SUMOCHAM-utbudet breddas med nytt borrhuvud IHP med optimerad design för håltagning av icke-legerade stål och kolstål, Ø10-22 mm. IHP finns tillgängligt i nya PVD-belagda sorten IC948 som väsentligt förbättrar skärets effektivitet och pålitlighet. Den flerskiktsbelagda sorten med TiAlCrN ger dessutom en hög oxidations- och urflisningsbeständighet. 


Självcentrerande borrhuvudet QCP blir nu ännu mindre
Utökning av utbudet av SUMOCHAM QCP-borrhuvuden – nu tillgängliga ända ner till Ø4.5mm. Tidigare var den minsta storleken Ø6 mm och med denna utökning finns nu skären i diameterområde 4.5-25.9 mm. QCP-borrhuvudena ger en håltolerans på IT8-IT9 och monteras i alla standard SUMOCHAM-borrkroppar med avsett skärläge.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Sänd till en kollega

0.031