23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Prima och Finn-Power blir PRIMA POWER

Prima Industrie förstärker varumärket för Prima och Finn-Power genom att byta namn till Prima Power.

Prima Industrie’s förvärv av Finn-Power 2008 innebar att man blev världens tredje största aktör inom plåtbearbetning med det bredaste sortimentet som kan erbjudas på marknaden. Sedan förvärvet har bolagen gjort en omfattande omorganisation för att åstadkomma en effektiv och integrerad enhet. Även de båda bolagens globala sälj- och serviceorganisationer har gått samman.

Prima Industrie, listade på Milanobörsen är moderbolaget i gruppen. Gianfranco Carbonato, ordförande och CEO, kommenterar varumärket och den nya orange, blå och grå logotypen och förklarar bakgrunden och avsikten.

“Under dessa tre år har marknaden lärt sig att känna igen oss som en enhet och vi tror att det nu är dags att ta steget fullt ut genom ett namnbyte. Färgerna symboliserar historien medan den nya designen visar vägen mot framtiden och de nya horisonter vi är på väg mot”.

I Sverige marknadsförs Finn-Powers stans-, klipp-, laser- och bockmaskiner av Din Maskin i Värnamo som representerat Finn-Power sedan 1993. Efter sammangåendet med Prima 2008 har Din Maskin även representerat Primas produktprogram för 2D och 3D lasermaskiner.

”För Din Maskin känns det som ett naturligt steg att marknadsföra hela det breda maskinprogrammet under samma namn” säger Alexander Ström, VD på Din Maskin i Värnamo.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Sänd till en kollega

0.047