23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Strategiskt samarbete mellan Prevas AB och Kitron ASA

För att på bästa sätt möta framtida krav från kunder som vill ha en heltäckande support för att utveckla och tillverka sina produkter har Prevas AB och Kitron ASA ingått ett strategiskt samarbetsavtal.

Industriföretag står för närvarande inför en rad utmaningar på den internationella marknaden. För att kunna överleva och växa på lång sikt behöver de ständigt utveckla nya och smartare produkter och tillverkningsmetoder.

Genom samarbetet mellan Prevas och Kitron får kunderna möjlighet till marknadsledande support genom hela produktens värdekedja, inklusive produkt- och testutveckling, industrialisering, försörjning, tillverkning, logistik, eftermarknad och vidareutveckling. Tack vare samarbetet kommer Prevas och Kitron kunna hjälpa kunden att tänka på produktlivscykeln redan från början och genom att använda ett gemensamt Component Information System (CIS) hjälpa till att standardisera och optimera produkter och kostnadsstrukturer.

- Vår uppgift är att bidra med lösningar som skapar tillväxt för våra kunder. Tack vare vår långa erfarenhet av utvecklingsprojekt med elektronik samt vårt samarbete med Kitron kan vi erbjuda ett komplett program av tillverkningstjänster. Det här är ett mycket spännande samarbete som ger goda framtidsutsikter, säger Jacob Norrby affärsutvecklare på Prevas.

- Det här samarbetet stärker ytterligare både Prevas och Kitrons marknadsledande positioner inom inbyggda system, produktutveckling och tillverkningstjänster för elektronik (Electronic Manufacturing Services) i Norden och skapar en bra plattform för vidare utveckling utanför Norden. De två företagen kompletterar varandra i omfattning men har samma marknadsfilosofi och det kommer att skapa mervärde för våra kunder, säger Roger Hovland, Corporate Vice President, Kitron ASA.

Pressinformation 2011-07-01

Prevas AB
Box 4, Glödgargränd 14
721 03 Västerås
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5562521384

Sänd till en kollega

0.046