23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axelent är resultatet av ett fantastiskt teamwork

"En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk. Du har säkert hört det förut, men så är det – inte minst hos oss på Axelent...

På Axelent har vi enormt starka länkar som inte bara håller ihop kedjan utan också drar oss framåt, både på utstakad väg och ibland i ny terräng. Vilket vi kan läsa mer om i artikeln från Wemo.”

”Även om jag är delägare och marknadschef på Axelent, tänker jag oftare på min roll som teamcoach än rollen som ägare och chef. Ägare kan man bli av många olika anledningar, men bara för att man är ägare blir man inte per automatik en bra teambyggare.”

Tydlighet och stolthet
”Jag försöker därför lägga så mycket energi jag kan på att fundera på hur min laguppställning ska se ut och vad jag ska göra för att inspirera och få ut det bästa av alla i sina roller. Tydliga roller, stolthet, stort medarbetaransvar och möjlighet att avancera är viktiga ingredienser som vi jobbar med internt. Ett gott förarbete ger garanterat resultat när det sedan är dags att köra för fullt. Då ska vi aldrig behöva fundera på vem som ska göra vad. Då är det fokus på att leverera och gör kunden nöjd som gäller.”

Leverantörer levererar. Partner lyfter varandra
”Tydlighet och stolthet gäller även för våra externa medspelare. Det ska kännas bra att tillhöra Axelent-teamet. Anstränger man sig lite extra ska det uppmärksammas och ge resultat. Vi har därför utvecklat snarare ett partnertänk med våra leverantörer än ett traditionellt kund/leverantörförhållande. I en sådan relation är man mer vaksam över vad vi gemensamt kan åstadkomma. Vi lyfter varandra.”

All in!
”Som du kan läsa om lite längre fram i X-News, kommer vi nu att satsa på hockey. En sport där allt bygger på teamwork. Det känns helrätt att nu byta grus mot is. Mållinje mot nätkasse. Motorkraft mot muskler. All in – som alltid här på Axelent!”

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

SE
Susanne Engvall
Marketing Coordinator
Susanne.Engvall@Axelent.se

Sänd till en kollega

0.031