23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Inspirerande samarbete för stärkt branschkompetens fortsätter

De senaste två årens upplagor av JKPG Metal Inspiration Days har blivit en verklig succé. På mångas begäran samlar därför tre tunga leverantörer till verkstadsindustrin åter sina kunder under gemensamt koncept i Jönköping.


Det är Edströms Maskin, Stenbergs och SVIA som tillsammans arrangerar det unika eventet JKPG Metal Inspiration Days. Den 26–27 augusti kommer kunderna att kunna ta del av inspirerande seminarier, förevisningar av maskiner, produktionslösningar och nätverkande med branschkollegor. I år har vi dessutom utökat programmet med en inspirationskväll, där bland annat Thomas Ravelli kommer hålla föreläsningen ”Se dig själv som en vinnare och ha roligt på vägen”.
Precis som förra året kommer arrangörerna att öppna sina dörrar för besökarna som kan välja fritt ur ett spännande programinnehåll. Syftet med JKPG Metal Inspiration Days är framförallt att under lättsamma former öka kunskapen inom branschen. Dagarna ger goda möjligheter att hitta smarta verktyg för att optimera produktionen och effektivisera vardagen inom verkstadsindustrin. Eller som arrangörerna själva väljer att uttrycka det ”mycket snack ger mer verkstad”.

Vill du veta mer om JKPG Metal Inspiration Days, besök www.metalinspirationdays.se


AB Sigfrid Stenberg
Vasavägen 3 D
Box 3027
550 03 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560172099

Sänd till en kollega

0.047