23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Magi i världsklass på minimässan Breakpoint!

Pontus Lindman, världsberömd magiker kommer till Breakpoint, känd för att leverera magiska upplevelser som tar publiken på en hisnande resa med visuell magi och farliga utbrytartrick. Missa inte chansen att uppleva magin på högsta nivå!

Magisk underhållning med Pontus Lindman, världsberömd magiker och entreprenör, på Breakpoint, AFRY´s minimässa, som går i Borlänge den 30 maj och som handlar om mekanisk test och validering samt svets?

Pontus Lindman har förbluffat hundratals miljoner tittare runt om i världen med sina magiska framträdanden och spektakulära trick. Med prisbelönt magi och en driven entreprenörsanda, är Pontus en underhållare av absolut världsklass. Han började arbeta med några av de främsta namnen inom magibranschen redan som tonåring och har sedan dess fortsatt att vara en aktuell och inflytelserik figur.

Med en unik kombination av historieberättande, visuell magi och psykologisk tankeläsning, tar Pontus sin publik på en hisnande resa där åskådarna själva blir en del av upplevelsen. Med några av världens farligaste utbrytartrick har han blivit känd som en mästare i att skapa oförglömliga stunder och överraskningar.

Under sitt besök på Breakpoint kommer Pontus Lindman att leverera en magisk upplevelse som du aldrig tidigare har upplevt. Han har tidigare utfört det farligaste korttricket i världen på Britain's Got Talent och har underhållit några av världens största artister på deras privata fester. Så vad han kommer att göra hos oss återstår att se för dem som kommer till Breakpoint. Missa inte chansen att uppleva magin med Pontus Lindman - en mästare i sitt slag!

Vi ses där!

Fri entré. Lunch ingår. Magisk underhållning

Minimässa Breakpoint i Borlänge 30 mars 2023

Boka din biljett här!

AFRY´s Test & Qualification Center
Forskargatan 3
781 70
Borlänge
781 70 Borlänge
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562248012

Kontaktperson

Malin Kämpe
Section Manager Test Center
+46 703465213 malin.kampe@afry.com

Sänd till en kollega

0.031