23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KMC och Rotage AB i samarbete för bättre kvalité och produktresultat

KMC genomförde för några veckor sedan en installation hos det ledande legoföretaget Rotage AB i Kvänum som erbjuder en rad olika tjänster, såsom laserskärning, stansning, bockning, svetsning och montering.

Genom att investera i en toppmodern slip- och avgradningsmaskin Costa MD4 CVC+s 1150, tillsammans med en tillhörande våtfilteranläggning, har Rotage nu möjlighet att slipa och kantrunda laserskurna plåtdetaljer i aluminium separat från annat material.
 
MD4 CVC+s 1150 från Costa levigatrici S.p.A är utrustad med fyra individuella arbetsenheter som erbjuder grovslipning, finslipning, polering och kantrundning, och har en arbetsbredd på hela 1150 mm. Detta innebär att Rotage kan förbättra kvaliteten på sina produkter och leverera ännu bättre resultat till sina kunder.

”Vi är väldigt nöjda med maskinen, leveransen och installationen av KMC Ytbehandling AB. Installationen och utbildningen var bra och supporten efteråt har varit snabb och smidig. Då det här är vår andra gradmaskin och avsedd för mindre till mellanstora detaljer som vi tidigare gradade manuellt minskar maskinen obekvämt och smutsigt arbete för vår personal och avlastar det andra flödet vi har. Resultatet upplevs som bra av våra kunder och oss själva, och operatörerna anser att den är lätt att hantera och arbeta med. Vi har haft en mycket positiv upplevelse av hela processen.”  – Bo Hansson, Vice VD Rotage AB
 
Vi vill tacka Rotage för deras förtroende och vi är övertygade om att denna investering kommer att öka deras produktivitet och lönsamhet på lång sikt.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur våra innovativa maskiner kan hjälpa ditt företag att växa och utvecklas. 

KMC Ytbehandling AB
Bruttovägen 9
175 43 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564083334

Kontaktperson

MG

Sänd till en kollega

0.047