23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axelent Wire Tray AB lanserer nytt produktsortiment designat för tuffa miljöer

Axelent Wire Tray, en ledande tillverkare av kabelhanteringslösningar, är stolta över att meddela lanseringen av en ny produktlinje av svarta trådstegar som uppfyller korrosionskrav klass 8 enligt IEC 61437 motsvarande +30 år i C4 miljö enligt ISO 2993. Denna nya produkt utvecklades som svar på den ökande efterfrågan av utomhusbeständiga kabelstegar, särskilt i solpanel- och vind-kraftmarknaderna, och som ett alternativ till traditionell varmförzinkning.

Jonatan Liljedahl, VD Axelent Wire Tray AB 
”Denna svarta trådstegsprodukt skapades för att erbjuda en estetiskt tilltalande lösning för miljöer som kräver mörkare eller svartfärgade stegar. Nuvarande alternativ på marknaden är i huvudsak silverfärgade, och detta nya produktsortiment erbjuder en attraktivare lösning för kunderna.  Dessutom har den nya trådstegen förbättrade produkttillämpningar jämfört med varmförzinkning i vissa applikationer, utan risk för lösa bitar eller flakes.

Vi har varit väldigt noggranna med att säkerställa att den nya produkt-linjen uppfyller högsta standarder för kvalitet och hållbarhet. Trådstegen har genomgått rigorösa tester för att bekräfta deras lastkapacitet och motstånd mot korrosion i accelererande miljöer.

Den nya trådstegen är utformad för att erbjuda kunderna en kostnads-effektiv lösning. Stegarna är konkurrenskraftigt prissatta mot traditionella varmförzinkade alternativ, samtidigt som de erbjuder förbättrade produkttillämpningar och en snyggare look.

Produktsortimentet finns tillgänglig i en rad olika storlekar, från 30mm till 420mm bred, och inkluderar ett brett urval av tillbehör. Vi erbjuder enastående kundservice, inklusive kunnig support och snabba leveranser då allt finns på lager hos oss. Vi är glada över att introducera detta sortiment på marknaden och är övertygade om att den kommer att vara ett värdefullt tillägg till det befintliga utbud av kabelhanteringslösningar”. 

 

Axelents kabelstegar har utvecklats för smart, snabb och enkel montering. Kabelförläggningssystemet är en premiumprodukt som uppfyller de högt ställda kraven på kabelförläggningssystem enligt IEC 61537. Vårt system är enkelt och flexibelt att använda och tack vare marknadens längsta konsolavstånd får du en kostnadseffektiv lösning med få delar och smidig montering.  www.axelentwiretray.se

Axelent Group
Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562315191

Kontaktperson

Karin Sandén Ahlqvist
karin.sanden@axelent.se

Sänd till en kollega

0.031