23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Färdig maskininstallation för effektiv produktion och bättre arbetsmiljö

För några veckor sedan installerade KMC en avgradningsmaskin hos Repay som är en leverantör av figurskurna och kapade ståldetaljer. De erbjuder termisk skärning av stål i teknikerna gasskärning, laserskärning, rörlaserskärning, plasmaskärning samt kapning.

KMC installerade en MD4 CVV 1150 från Costa levigatrici S.p.A som är utrustad med tre individuella arbetsenheter som erbjuder grovslipning och kantrundning och har en arbetsbredd på hela 1150 mm. Detta innebär att Repay kan förbättra kvaliteten på sina produkter och leverera ännu bättre resultat till sina kunder.
 
Genom att investera i en toppmodern slip- och avgradningsmaskin tillsammans med en tillhörande torrfilteranläggning har Repay nu möjlighet att slipa och kantrunda laserskurna plåtdetaljer i stål, rostfritt och aluminium.

Detta var en process som kunden tidigare utförde manuellt och det fanns ett behov av att underlätta processen och att förbättra arbetsmiljön för de som utför jobbet. 
 
”Jag var angelägen om att förbättra arbetsmiljön för våra operatörer så jag började leta efter avgradningsmaskiner som bidrar till detta och kom då i kontakt med Peter Nilsson på KMC Ytbehandling AB. Efter noggrann detaljplanering och lyckad testning på KMC:s testcenter är vi nu stolta över att ha en sådan maskin installerad.” – Jonni Alander, platschef Repay AB Ludvika. 
 
Vi är mycket glada att vi kunde hjälpa kunden att förbättra sin produktion och arbetsmiljön för de anställda genom en helhetslösning bestående av maskin, installation, driftsättning och utbildning.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur våra innovativa maskiner kan hjälpa ditt företag att växa och utvecklas. 

KMC Ytbehandling AB
Bruttovägen 9
175 43 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564083334

Kontaktperson

MG

Sänd till en kollega

0.047