23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Specialiserad plast produktion fortsätter att vara i Danmark

| Medlemsnyhet | Företag Dan Hill Plast A/S

Trots den danska tillverknings företag tenderar att lägga ut produktionen, fortsätter att vara specialiserad plasttillverkning i Danmark.

Organisationen Dansk Industri (DI) har genomfört en analys som visade att 17% av den danska tillverkningen de senaste två åren har valt att lägga ut produktionen utomlands, medan nästan 10% har flyttat tillbaka hem. Det förväntas att resultaten är tendenser som du kommer fortsätta att se nästa år.

Dan Hill Plast kommer inte att passa in i trenden. Plast tillverkarens plan är att vara på samma plats i Hornsyld, Danmark med både huvudkontor och produktion, där företaget till september fyller hela 60-år! Enligt DI: s rapport är den främsta orsaken till omlokalisering arbetskostnaderna i produktionen, men i Dan Hill Plast har ungefär hälften av företagets personal varit anställda i 20 år eller mer. Detta innebär att det finns en stor kunskap och erfarenhet inom befintlig produktion med den speciella rotationsgjutning, som är guldvärd när kvalitet är av största vikt. Just kvalitet, kundservice och flexibilitet är utan tvekan de faktorer som har gjort det möjligt för Dan Hill Plast att vara där de är idag. Närheten till våra kunder, att kunna tala samma nordiska språk och kunna visa produktionen senare skapar trygghet i förhållande till kunden och stark kontroll över värdekedjan.

"Vi är ett av få företag i Norden som kan erbjuda det vi gör: rotationsgjutning av plastdetaljer. Vår produktion är speciellt lämpad för tjockare plastdetaljer som måste tåla slitage, som till exempel utomhusbruk. Vi har kunder både här i Sverige, Danmark och Tyskland, som uppskattar den flexibilitet som erbjuder sig att ha tillverkaren nära. Det är viktigt när ett företag som oss har nära till samarbete med kunden redan från det stadium där idén egentligen är bara en bit papper vi står med tills det färdiga plast objektet i handen ", säger vd. Direktör Peder Madsen.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dan Hill Plast A/S

Hornsyld Industrivej 37
8783 Hornsyld
Danmark
Dan Hill Plast A/S

Sänd till en kollega

0.078