23948sdkhjf

Universal Robots i partnerskap med global teknikintegratör

Danska Universal Robots, som tillverkar cobotar, meddelar att de ingått partnerskap med Denali Advanced Integration.

Tjänste- och teknikintegratör Denali har i och med partnerskapet blivit Universal Robots största CSP, Certified Solution Partner och förväntas nu använda sin expertis inom integration och marknadsräckvidd för att ta Universal Robots cobotteknik till företag världen över. Detta som en del i deras nya Automation-As-A-Service (AaaS) portfölj.

– Automation är ett naturligt steg för företag som vill förbättra produktiviteten och övervinna bristen på arbetskraft. Cobotautomation i synnerhet har aldrig varit viktigare och mer tilltalande för företag på grund av dess mångsidighet och det breda utbudet av applikationer, som stöds av Universal Robots genom ett imponerande ekosystem av partners. Detta spännande partnerskap med Denali kommer att ge banbrytande samarbetsrobotik till några av världens viktigaste företag och kommer att hjälpa stora företag att framgångsrikt automatisera i stor skala, kommenterar Kim Povlsen, vd för Universal Robots i ett pressmeddelande.

Denalis automationslösningar distribueras idag till flera stora företag inom allt från tillverkning till hälsovård och detaljhandel. Senaste samarbetet med AWS kommer att ge de kunder som vill automatisera med cobotar möjlighet att kombinera robotik med maskininlärning, använda data och analys för att driva beslutsfattande.

Justin Long, VP Global Automation på Denali menar att samarbetet ger de bästa möjliga förutsättningarna för kunderna.

– Kombinationen av Denali, en erfaren IT/OT-partner, med Universal Robots, ledande inom kollaborativa robotar, gör det möjligt för oss att ge våra kunder den bästa automationsdesignen samtidigt som vi får en stark avkastning på deras teknikinvesteringar.

Han tillägger:

– Detta tillkännagivande, i kombination med vårt senaste AWS-samarbete och introduktionen av vår AaaS-portfölj inklusive programvara, hårdvara, tjänster och support, ger företag allt som de behöver för att snabbt inse fördelarna med denna framväxande teknik och få den att fungera för deras verksamhet, avslutar Justin Long.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093