23948sdkhjf

Därför gynnar ett Nato-medlemskap företagen

I ett inlägg på Linkedin radar Sanna Arnfjorden Wadström, vd för Sinf, upp fördelarna för företagen med ett Nato-medlemskap.

I sitt inlägg uppmanar vd:n företagen att vara proaktiva.

– Era produkter och er expertis kan bli en del i Sveriges upprustningsinköp. Identifiera behovet och era styrkor. Visa det som gör er leverans bäst och sök upp satsningarna, lyft fram styrkorna i ert sälj och marknadsföring, skriver hon i sitt inlägg.

Hon lyfter också att inträdet i Nato ökar behovet av betydande infrastrukturupprustningar. Det i sin tur innebär möjligheter att bidra till moderniseringen av allt från transportvägar till kommunikationsnätverk.

Sanna Arnfjorden Wadström poängterar att civila bidrag är också viktiga.

 – Kom ihåg att Sveriges bidrag till säkerheten inte bara är militärt. Civila aspekter som livsmedelssäkerhet och energiförsörjning är lika avgörande, även här finns möjligheter, menar hon i sitt inlägg.

Hon uppmanar företagen att utforska nya samarbeten och att förstärka intern säkerhet och samarbet.

– Att utveckla interna policys, datasäkerhet och utbildningsprogram för att hantera de nya säkerhetskraven blir centralt, skriver hon. 

Hon avslutar inlägget med att skriva:

– Tillsammans och trygghet är nyckelord och ditt företag är viktigt. Genom att ständigt förbättra finns nya affärsmöjligheter, kapital och expansionsmöjligheter. Viktigt att vara modig, nyfiken och våga kroka in de nya möjligheterna. Närproducerat har sällan varit viktigare än nu. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078