23948sdkhjf

Högpresterande ytmonteringsmaskiner på SMT Hybrid Packaging

Mycronic lanserar en ny serie kompakta, högpresterande ytmonteringsmaskiner på SMT Hybrid Packaging i tyska Nürnberg som stänger den 18 maj.
MYPro-serien är ett resultat av Mycronics strategiska satsningar på produktutveckling inom affärsområde om monteringslösningar.

SMT-maskinen MY300 är den andra lanseringen inom maskinserien MYPro. Nyligen lanserade affärsområdets dispenseringsdivision MY700 för höghastighetsapplicering av lodpasta och monteringsvätskor. Syftet är att möta elektronikindustrins krav på avancerad produktionsutrustning som möjliggör framtidens elektronik. MY300 är 40 procent mer yteffektiv än tidigare modeller och gör det möjligt att hantera en större komponentflora.

Elektroniktillverkare med många omställningar och höga volymer ska hantera en stor mix av produkter på en begränsad fabriksyta, samtidigt som floran av miniatyriserade komponenter växer. För att möta dessa utmaningar och som en del av Mycronic 4.0, produktionslösningar för den intelligenta fabriken, lanserar Mycronic MY300 för ökad produktivitet inom ett flertal komplexa tillämpningar. Mycronic adresserar med MYPro en större marknad och ett bredare spektrum av applikationer.

MY300 – högre produktivitet på 40 procent mindre golvyta.

MY300 når också högre hastigheter tack vare automatiska programval, rullande omställningar samt snabbare kort- och verktygsbyten. Monteringshastigheten ökar markant tack vare samtidig montering av flera kretskort.

– Efterfrågan ökar ständigt på högre produktivitet, högre grad av automation och en bättre förmåga att hantera olika typer av komponenter – särskilt bland tillverkare med många omställningar”, säger Robert Göthner, VP SMT, Assembly Solutions. ”MY300 som är byggd på en ny, kompakt och användarvänlig plattform, har förmågan att möta dessa behov för elektroniktillverkare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079