23948sdkhjf

Fabriken i Gagnef avtalar stort

Först ut är en miljonorder från den tunga holländaren.
Åkerströms Björbo med 47 anställda i Björbo, Gagnef, meddelar att man har tecknat avtal med Kramp Group om försäljning av Åkerströms produkter för radiostyrning. Genom partnerskapsavtalet kommer Kramp att utöka sitt produktsortiment med Åkerströms radiostyrningar för industriella och mobila tillämpningar.

Kramp Group är en stor europeisk specialist på reservdelar och tillbehör för jordbruksindustrin med högkvarter i Varsseveld i Nederländerna. Kramp.com tillhandahåller ett omfattande sortiment på mer än 500 000 reservdelar och tillbehör till cirka 40 000 europeiska kunder, främst inom sektorn för jordbruksmaskiner.

Den första ordern till Åkerströms är värd 1 miljon kronor och försäljning påbörjas under det innevarande fjärde kvartalet.

– Vi är mycket nöjda att kunna offentliggöra vårt nya partnerskap med Kramp där vi ser en stor potential för sektorn inom jordbruksmaskiner och att vår partner är en specialist inom jordbruksindustrin. Vi adderar en stor skara nya potentiella kunder och ser fram emot vårt samarbete, säger Johan Hårdén, vd för Allgon.

Åkerströms Björbo ingår i Allgongruppen.

Kramp Group med 2 700 anställda, varav 400 i Norden hade en omsättning 2016 på 7,4 miljarder kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.281