23948sdkhjf

Flexqube får största ordern i Tyskland

Snabbväxaren ska leverera fler än 250 vagnar.
Företaget Flexqube i Göteborg får sin hittills största framgång i Tyskland. Ett industriföretag lägger en order värd 1,8 miljoner kronor på fler än 250 materialhanteringsvagnar för användning i ett nytt distributionscenter.

En global bil- och industrileverantör har beställt sammanlagt nio olika vagnstyper från Flexqube som kommer att användas tillsammans med Still Liftrunner från Still som tillverkar Liftrunner-systemet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Still är en officiell sälj- och distributionspartner till Flexqube och majoriteten av vagnarna kommer att användas för att transportera och förvara kartonger vid kundens nya distributionscentral i Tyskland.

Leverans kommer att ske under det första kvartalet nästa år.

Ander Fogelberg, vd för Flexqube kommenterar:

– Vi har en tydlig tillväxtplan för Tyskland framöver och kommer att sträva efter att förstärka vår marknadsandel kraftigt de närmaste åren. Vi lägger ännu ett industriföretag till vår lista över kunder och ser fram emot att få arbeta med dem framöver.

Flexqube är ett svensk-amerikanskt bolag som erbjuder ett robust, modulärt och flexibelt koncept för att bygga industriella vagnar och racks. Företaget har tillverkning i Sverige och USA och distribuerar sina produkter både i Nordamerika och Europa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078