23948sdkhjf

Tar hem produktion från Kina

Dinbox investerar i Salvagninis panelbock P1.
Sedan 2009 är företaget Sveriges största leverantör av fastighetsboxar, uppger vd Olle Årman.

I dag verkar Dinbox-koncernen i hela Norden.

– I takt med att vi ökat vår marknadsandel för fastighetsboxar har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj – bland annat digitala våningsregister samt elektroniska lås och tvättstugebokning via pekskärm, säger Olle Årman enligt ett pressmeddelande.

Med ett bredare utbud har de möjligheten att ge kunderna en helhetslösning med allt från anpassade produkter till montering.

Olle Årman berättar att valet föll på Salvagninis panelbock P1 beroende på bockhastigheten.

Vid jämförelse med traditionell kantpressning visar P1:an att den producerar upp till tio gånger så många bockar under ett skift som är möjligt vid kantpressning.

– En viktig faktor är även golvytan som maskinen upptar vilket är endast åtta kvadratmeter, säger Olle Årman enligt pressmeddelandet.

I dag finns P1 i två olika utföranden med antingen MLA (manuell inställning av blankholder) eller ABA (automatisk inställning av blankholder i masked time) det vill säga noll sekunders uppställningstid.

Med Salvagninis patenterade MAC 2.0 (Material Attitude Correction) som är standard på samtliga av företagets modeller blir varje detalj rätt vid varje tillfälle.

Maskinen installeras i Dinbox nya lokaler i Spånga/Stockholm under början av innevarande år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141