23948sdkhjf

Visar snabbaste fiberlasern

Tillverkaren ställer ut vid Elmia Plåt och visar för första gången upp sina maskiner i Sverige.
Det är polska Eagle Laser som det handlar om.

Företaget grundades 2006. Sedan dess har de växt till flera länder. Sedan sommaren förra året finns de även i Sverige via det nordiska kontoret med bas i Danmark.

– Det unika med Eagle är att vi har den snabbaste och mest kraftfulla maskinen på marknaden med en laser på 12 kW. Vi har bäst siffror på pappret och det är så klart en trevlig position att ha, säger Andreas Olsson, ansvarig säljare för Eagle i Sverige, enligt ett pressmeddelande.

Företaget har tre olika storlekar. Allt från en instegsmodell till maskiner som är anpassade för större serietillverkning.

– Eftersom maskinerna kan köra så fort kan vi erbjuda en väldigt låg kostnad per producerad bit. Allt tack vare ett eget koncept om hur en maskin ska byggas för att nå fiberlaserteknikens fulla potential. Det ger oss ett speciellt läge på marknaden, säger Andreas Olsson.

15-18 maj hålls Elmia Produktionsmässor för sex olika branscher inom tillverkningsindustrin.

Till Produktionsmässorna hör Elmia Plåt, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Polymer och Elmia 3D. Alla mässorna går samtidigt och under samma tak.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126