23948sdkhjf

AH Automation växer

Företaget har anställt flera nya medarbetare. En av dessa är Kristin Alexandersson från Edströms Maskin.
AH Automation, med bas i Smögen i Bohuslän, växer kraftigt och har anställt flera nya medarbetare under det första kvartalet.

Bland annat har de anställt Kristin Alexandersson som processansvarig inom försäljning. Hon har över tolv års erfarenhet av maskinförsäljning inom svensk industri.

– Jag har arbetat i olika roller inom Edströms Maskin, med huvudkontor i Jönköping. Jag har varit ansvarig för försäljning av maskiner för skärande bearbetning i Västsverige, men också varit försäljningschef med fokus på allt från strategi till budget, uppföljning och marknadsföring, säger Kristin Alexandersson enligt ett pressmeddelande.

AH levererar systemlösningar inom automation och service. Företaget grundades redan år 1944. Fiskeflottan, som på den tiden var betydligt större än i dag, var vid den tiden en stor del av kundunderlaget.

– I min tidigare roll har jag konstaterat att det finns en stor potential för att utveckla graden av automation och effektivisera produktionen bland svenska maskinkunder, det är en växande marknad. Jag ska arbeta med att öka försäljningsvolymerna genom att tillföra nya perspektiv och att standardisera erbjudanden till kunder, säger Kristin Alexandersson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094