23948sdkhjf

GKN och PostNord kortar vägen till marknaden

PostNord och GKN Powder Metallurgy blir partners för att korta tid till kunden med nästan två arbetsdagar för 3D-utskrivna komponenter.
PostNord har tillkännagett ett partnerskap med GKN Powder Metallurgy, en utvecklingspartner i tillverkningsindustrin.

Samarbetet gör 3D-printing inom tillverkningsindustrin till en mer öppen och tillgänglig marknad.

3D-printing ger internationella producenter möjlighet att optimera sina leveranskedjor med effektiviserad logistik som gör det enkelt och snabbt att få printade delar dit där behov finns i Norden.

Det ska förkorta time-to-market med upp till 48 timmar.

– Det här samarbetet skrapar bara på ytan av vad som är möjligt när tillverkarna utforskar nya sätt att dra nytta av tekniska framsteg och nya logistikstrategier för att få konkurrensfördelar, säger Ylva Ekborn, vd för PostNord Strålfors Group.

Samarbetet mellan PostNord och GKN Powder Metallurgy är ett inledande steg mot att effektivisera logistiken och korta tillverkarnas ledtider.

– Vi samarbetar med PostNord eftersom vi ser en möjlighet att förbättra leveranskedjan inom tillverkningsindustrin, i synnerhet i Norden. Det här partnerskapet erbjuder en otrolig fördel för våra kunder genom att korta ned ledtider för 3D-printade delar med nästan två arbetsdagar, vilket är oerhört viktigt för de kunder PostNord levererar till, säger Peter Oberparleiter, vd för GKN Powder Metallurgy.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11