23948sdkhjf

Garo i Polen prisas vid FN:s klimatmöte

Gnosjöföretagets dotterbolag tilldelades utmärkelse i kategorin ”Electromobility Leader 2018”.
Garo är en av de stora leverantörerna av laddinfrastruktur i Nordenoch siktar på att bli en starkare spelare även i Polen och övriga europeiska länder.

Garo har en klar ambition att bidra till en hållbar utveckling med produkter som indirekt bidrar till mindre negativ effekt på miljön, deklararerar företaget på Gnosjöregion.se

”– Vi är glada över att GARO Polska under COP24 i Katowice erhållit priset Electromobility Leader 2018 såsom ”ledare inom laddstolpar, produktion och med en bred produktportfölj skräddarsydd för marknadens behov”. Vi är stolta över att våra laddprodukter och tjänster har erhållit ett erkännande i detta viktiga forum. Vi har för avsikt att fortsätta vara en betydelsefull leverantör då infrastrukturen för elbilar utvecklas”, kommenterar Marek Samborski, VD för Garo Polen.

COP24 är kortfattat ”24th Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change”.

Ett av de tunga initiativen under klimatmötet i Katowice kallas “Driving Change Together – Katowice Partnership for Electromobility”.

Deklarationen, förberedd av Polen och Storbritannien, tillkännagavs av premiärminister Mateusz Morawiecki på uppdrag av den polska regeringen.

38 länder från fem kontinenter har förbindit sig till deklarationen, öven internationella organisationer, som representerar mer än 1 500 städer och regioner, och 1 200 företag.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096