23948sdkhjf

Prevas etablerar sig i Eskilstuna

"Eskilstuna är navet i en intressant region med djupa rötter i industrin."
Prevas växer vidare och slår upp dörren till nya kontoret i Eskilstuna med ett starkt entreprenörskap.

Företaget ser stora fördelar med att komma närmare en intressant marknad.

Prevas grundades 1985.

Centralt för det nyetablerade kontoret i Eskilstuna blir smarta industrier. Avsikten är att mer kraftfullt än tidigare försörja området med produktivitetskunskap och stödja med expertis för att utveckla smarta industrier.

– Vi vill vara närmare våra kunder söder om Mälaren och Eskilstuna känns som det naturliga valet. Det händer mycket spännande saker här och vi tror på regionens utveckling. Det känns riktigt kul att kunna få ta del av denna positiva utveckling, säger Åsa Sandberg, ansvarig för verksamheten i Eskilstuna.

I och med Eskilstunakontoret har nu Prevas 16 kontor i Sverige och är även etablerade i Danmark och Norge.

– Produktivitet handlar för oss om att realisera och verkligen etablera sin affärsstrategi i den dagliga verksamheten. Genom att aktivt arbeta med riskreducering och förbättrade flöden minskas driftkostnader vilket frigör värden som kommer alla till fördel, förklarar regionchef Arne Larsson.

Prevas vill ihop med kunderna ta tillvara på teknikens och digitaliseringens möjligheter vilket ska realiseras genom drivande och nyfikna medarbetare inom många områden.

– Vi har fått bra gensvar på den rekryteringskampanj som vi nyligen gått ut med i Eskilstuna. Där söker vi allt från tekniska projektledare till mjukvaruutvecklare och internlogistiker. Roligt att se att många verkar attraheras av tanken att få vara med och från början sätta sin prägel på verksamheten, avslutar Åsa Sandberg.

Robotiserad automation, uppkopplade maskiner med tillståndsövervakning samt dataanalys med AI och maskininlärning är några av verktygen Prevas nyttjar i kunduppdragen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093