23948sdkhjf

Norelem utökar serie med gaffelbultar

Norelem, specialist inom standardkomponenter, utökar nu sitt utbud av säkringskomponenter för konstruktörer och tillverkare. Detta med fem nya modeller i företagets gaffelbult-sortiment.

De nya komponenterna är utformade för att ge starkare anslutningar som låser ihop maskindelar. Modellerna inkluderar tre nya gaffelbultar och två nya gafflar. De används vanligtvis för att ansluta pneumatiska cylindrar eller gasfjädrar med andra komponenter.

I serien finns en ny gaffelbult med ett spår för att säkra axlar med hjälp av en låsbricka. Det finns också en ny rostfri gaffelbult som erbjuder säker låsning med en extra extern gänga för ytterligare säkerhet och fäste.

Andra versioner av gaffelbultarna inkluderar sådana som är utformade för användning med ett låsspår, lämpliga för användning med en DIN 471-låsring, eller alternativt med en sprint som erbjuder en lika stark anslutning.

Marcus Schneck, vd på Norelem, berättar att Norelem satsar på hållbarhet och tillförlitlighet. Tanken med deras nya serie är att skapa säkra fogar som garanterar säkerhet och funktionalitet i flera typer av maskiner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.128