23948sdkhjf

Ny Sverigechef för energibolaget

John Nordin rekryteras som ny chef för Nordic Green Energys svenska verksamhet, med ansvar för bolagets fortsatta tillväxtplaner på den svenska marknaden. Som Sverigechef har John det övergripande ansvaret för bolagets kommersiella verksamhet i Sverige.

John har tidigare erfarenhet från att leda organisationer som säljer och levererar abonnemangstjänster, däribland ett flerårigt ansvar för Canal Digitals svenska och finska verksamheter.

Läs också: SEAT får ny vd

– Vi har haft en stark utveckling av vårt erbjudande i såväl Sverige som Finland, och sett hur fler kunder hittar till oss. Vi är inte längre ensamma om att erbjuda elavtal där elen man köper kommer från förnybara energikällor, men det gör inte vårt erbjudande mindre relevant. John har redan visat att han är rätt man att leda oss in i nästa tillväxtfas och jag ser fram emot att få arbeta med honom, säger Erki Milistver, vd på Nordic Green Energy.

John håller för fullt på att sätta sig in i verksamheten och tog formellt över ansvaret som Sverigechef den 3 juni.

– Abonnemangs- och prenumerationstjänster är något jag har stort intresse för och bred erfarenhet av. Det är med stor nyfikenhet jag nu får ta mig an elbranschen och för mig en ny produkt. Redan efter bara några få veckor i verksamheten känner jag att det ska bli riktigt spännande att få bli en del av den fortsatta resan, säger John Nordin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125