23948sdkhjf

Stora projekt i verkstan trots pandemi

I april gick Elektroautomatiks flyttlass till nya lokaler i Skövde, och trots coronapandemin gick flytten som planerat. Under våren har företaget haft flera stora projekt i nya verkstaden, och de hyr även en extra verkstadslokal för att få plats.

Läs också: Stänger fabrik och flyttar produktion till Sverige

– Att fylla vår nya stora verkstadsyta var inga problem. Under hela våren har vi haft flera stora projekt i verkstaden. Det är till och med så att vi hyr en extra verkstadslokal för att få plats, säger Joakim Andersson, projektchef på Elektroautomatik.

De nya lokalerna, inklusive verkstaden, är på nästan 4000 kvm och inhyser idag ett 90-tal anställda. Men det finns många personalplatser kvar och därmed gott om utrymme att växa.

– Det känns skönt att vi trots Covid-19 har kunnat hålla planen med flytten. Även om vi har varit lyckosamma och klarat oss bra så har pandemin naturligtvis rört om i verksamheten även för oss, säger Joakim.

Elektroautomatik jobbar över hela landet med både stora och små företag inom flera olika branscher.

Läs också: Bygg din egen automationslösning

– För att minska riskerna har vi strategiskt valt att inte lägga alla ägg i samma korg. Detta gäller både våra erbjudanden mot kund och branscher vi riktar in oss mot. Under sådana här tider får vi ett kvitto på att vi som företag har tänkt rätt, säger Urban Gustavsson, servicechef på Elektroautomatik.

Trots att krisen ännu inte är över så ser Elektroautomatik ljust på framtiden.

– Samhällskrisen vi befinner oss i är långt ifrån över, så det gäller att hålla ut. Vi har fått ställa om en hel del och just nu är det många som är otroligt kreativa och lösningsorienterade för att vi ska klara oss igenom detta, fortsatt starka. Det är otroligt roligt och inspirerande att se, avslutar Joakim.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109