23948sdkhjf

Linde lanserar nya truckar

Nu lanserar Linde Material Handling två nya låglyftare Linde T20 FP och Linde T25 FP, samt dubbelstaplaren Linde D10 FP.

När det kommer till att förflytta pallar gäller principen desto smalare truck, desto bättre, vilket är något som de nya låglyftarna Linde T20 FP och Linde T25 FP ska leva upp till. Med en chassibredd på 720 millimeter vilket är smalare än EUR-pallarna de transporterar, skyddas chassit från skador på sidorna vilket annars kan vara ett vanligt problem. Den minskade bredden är också en stor fördel när det kommer till att manövrera trucken i trånga utrymmen och smala gångar.

Dubbelstaplaren Linde D10 FP ska vara ideal för att lasta lastbilar så effektivt som möjligt, och trucken har en lastkapacitet på totalt 2 000 kg vid dubbelpallshantering.

Samtliga tre modeller är utrustade med en fast förarplats. Trucken är utrustad med två handtag som hjälp vid backning och förarplattformen som är 538 millimeter bred kan som tillval utrustas med dämpad upphängning för bästa komfort även vid ojämna underlag.

Styrhandtaget ska ge enkel åtkomst till alla kör- och lyftfunktioner med en hand, och som tillval finns bland annat ett höj- och sänkbart styre och en multifunktionsdisplay som ger snabb access till viktig information som drifttimmar, laddstatus och felmeddelanden.

Truckarna är designade med säkerheten i fokus och ska erbjuda föraren en ostörd sikt över färdriktningen och lasten. De adaptiva bromsfunktionerna anpassas bland annat efter lastens vikt samtidigt som den integrerade dödmansbrytaren säkerställer att föraren befinner sig i trucken vid körning. Den fasta förarplattformen är även utrustad med stålsidor för att skydda föraren, och med Linde Curve Control sänks automatiskt hastigheten i kurvor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094