23948sdkhjf

Företaget ger hjälp i jul

Årets Bäckmanpris och det tredje i ordningen går 2021 till den ideella Facebook-gruppen Julhjälpen i Filipstad med motiveringen:

För det behjärtansvärda syftet att hjälpa ekonomiskt utsatta barnfamiljer att få en fin julhelg tilldelas Julhjälpen årets Bäckmanpris

Facebook-gruppen startade verksamheten för tre år sedan och initiativtagare till gruppen är Fanny Folkesson som, tillsammans med Sandra Persson och Ingela Engberg, lägger all sin fritid på att samla in pengar, kläder och leksaker till behövande familjer.

– Vi på Bäckman Blästermaskiner är glada över att kunna stödja denna grupp i deras viktiga arbete, skriver Mats Blåder, vd Bäckman Blästermaskiner i ett meddelande och tillägger:

– Det fina med vårt Bäckmanpris är att det kan gå till vem eller vad som helst som har gjort något gott för kommunens invånare.

Det årliga Bäckmanpriset instiftades 2019 i samband med företagets 50-årsjubileum. Tanken med priset är att uppmärksamma personer, organisationer eller föreningar som genom sina insatser gynnar invånarna och kommunen Filipstad.

Prissumman är 15 000 kronor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078