23948sdkhjf

Strategiskt partnerskap mellan KmK Instrument och Granlund Tools

Granlund Tools ingår ett strategiskt partnerskap och utser KmK Instrument till auktoriserad och certifierad distributör med ansvar för försäljning och service gällande Unimeter för ett antal nyckelmarknader i Norden och Europa.

KmK Instrument för ett brett oberoende handmätdonsprogram med fokus på unika tillverkare av högsta kvalitet.

– Vi är mycket glada för möjligheten att lyfta Unimeter till den nivån som produkten förtjänar i termer av hög kvalitet och med många användbara applikationslösningar, säger Per-Håkan Kalbhenn, vice vd på KmK Instrument, enligt ett pressmeddelande.

– Vårt partnerskap med Granlund Tools skapar nu flera standardtillbehör och högre servicegrad för alla de produkter som finns ute i marknaden, säger Per-Håkan Kalbhenn.

– Svars- och leveranstider förkortas och tillgängligheten för Unimetern ökar genom utökad lagerhållning – allt för att bättre kunna tillgodose kundernas behov, säger Per-Håkan Kalbhenn.

Målet och intentionen med det strategiska samarbetet är att skapa ytterligare kundvärde för Unimeter-produkten. Det ska ske genom den kompetens som KmK besitter och på så sätt stärka rådgivningsförmågan, tjänsteinnehållet och med det kapaciteten för varje levererad enhet.

Avtalet omfattar länderna/GEO:s: Norden, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Frankrike, Italien och Spanien.

– Vi är mycket glada över vårt partnerskap med KmK vilket vilar på en solid grund byggd på mer än ett decennium av framgångsrikt och nära samarbete mellan Granlund Tools och KmK Instrument, säger Christer Gyllhamn, vd på Granlund Tools.

– Vårt mycket uppskattade Unimeter mätdon ges i och med samarbetet en avsevärt större räckvidd i marknaden genom den tydliga och framgångsrika distributörskanal som KmK utgör, säger Christer Gyllhamn.

Unimetern är ett flexibelt universalmätdon för precisionsmätning av invändiga och/eller utvändiga mått.

Mätområdet är mellan 0-1500mm, beroende på val av modell och tillbehör. Mätningen sker med två stycken mätbackar, en rörlig mätande och en fast ställbar.

Inställning görs mot känd referens och nollställning av mätklocka.

Unimetern lämpar sig utmärkt för att mäta invändiga och utvändiga diametrar, spår, gängor, kuggvidd och så vidare.

Med hjälp av ett stort antal varianter, längder och tillbehör så kan Unimetern anpassas efter kundens specifika mätbehov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063