23948sdkhjf

Beckhoff Automation utökar med specialister

Beckhoff Automation har utökat sin personalstyrka med två specialister, Jon Ragnemyr och Rickard Andersson.

I Beckhoff Automations personalstyrka finner man nu två nyanställda, dels Jon Ragnemyr som produktspecialist, och dels Rickard Andersson som teamledare inom försäljningsledningen.

Jon Ragnemyr är 40 år och examinerades som civilingenjör i elektroteknik vid Lunds Universitet år 2005. Sedan dess har han samlat flera år av erfarenhet inom den industriella branschen.

Jon kommer att ge kunder och kollegor på Beckhoff Automation AB support med teknisk expertis, och agera mellanhand i kunskapsutbytet med produktavdelningarna och den centrala supporten på huvudkontoret i Tyskland.

Kontakten med människor och den tekniska utvecklingen är saker som jag finner berikande, och Beckhoff ligger enligt min mening i framkant med att implementera ny teknik i sina system. Jag läser just nu på om maskininlärning och ser över fler sätt att utnyttja det i våra produkter. Kombinationen av mekanik och elektronik intresserar mig, säger Jon.

Som teamledare för försäljningsledningen har 49-åriga Rickard Andersson anställts. Rickard är examinerad högskoleingenjör med inriktning på automation, och har en lång historia inom branschen. Han besitter bland annat kunskaper i avancerade styrsystem, robotar, operatörssystem och IoT.

Under de senaste åren har han varit aktiv i arbetet kring Industri 4.0, och tror sig med sin anställning kunna tillföra annorlunda tekniska lösningar som hjälper Beckhoffs kunder på nya sätt.

Jag tycker att Beckhoff är ett intressant ingenjörsdrivet företag som är långt fram i den tekniska utvecklingen. Jag ser fram emot att sätta mig in i produkterna och utmaningarna - speciellt kring molnlagring, Internet of Things och datasystem som är mina personliga intresseområden, säger Rickard.

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik. Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093